For bare en liten måned siden fikk jeg mulighet til å bli med på noe veldig stort! Jeg trengte ikke mange minuttene tenkepause før jeg sa ja takk til å bli en del Team Ronhill, som en del av bare tre heldige fra Norge. Dette vil si at jeg skal samarbeide tett med Living Sport og Team Ronhill i 2016, og jeg vil nok dukke opp i favorittfargene mine grått og sol-gult i året som kommer!
 
På bakgrunn av denne kontrakten måtte jeg beklageligvis også skifte klubb. Kontrakten hos Ronhill gikk dessverre ikke opp med kontraktsforslaget fra Norna Salhus, da det er en viss grense for hvor mye klær jeg kan ta på meg under konkurransene. Valget ble da å skifte klubb, til en klubb der jeg står litt mer fritt med tanke på personlige sponsorer og valget, til slutt, ble da å løpe for Bergen Løpeklubb i året som kommer! BFG Bergen var også på banen for å sikre seg dette supertalentet, men jeg følte det var mest naturlig for meg å bli en del av klubben som jeg har trent med og som jeg har mange gode venner i. Det er absolutt ingen dramatikk bak valget, både Norna Salhus og BFG Bergen har vært ryddige i denne prosessen og jeg har absolutt ingenting negativt å si om noen av dem. Kanskje jeg returnerer til Norna Salhus en dag og kanskje jeg blir en del av BFG Bergen en vakker dag, hvem vet.
 
Gleder meg veldig til å ta fatt på 2016, og gleder meg til en frisk start sammen med både Ronhill og Bergen Løpeklubb!
 
Håper mine lesere får en fantastisk nyttårskveld, så sees vi rett over i 2016!

 

ronhill-kontrakt

Beviset på samarbeidet med Team Ronhill! STOLT! 🙂