Et varslet grisevær hindret ikke at min lånte Toyota Yaris satte kursen mot Sund Kommune og Glesvær! Selv om jeg har prioritert dette løpet og deltatt flere ganger, så har jeg kun klart å lure til meg førstepremien èn eneste gang. Det var derfor både med litt spenning at jeg klarte å lukeparkere mellom lyng og en forvillet deltager på Glesvær Kai.

Det første som møtte meg var synet av kjendiser på strilaland! Ingen tvil om at det betyr en del å vinne dette løpet, så løpskongen Bjørn Tore Kronen Taranger stilte opp i sitt lett gjenkjennelige kjøretøy!
 

P1020213

«Jeg skal bli verdensmester en gang, så enkelt er det!» – Hadde Bjørn Tore ment Glesvær-mester, så hadde han denne dagen på vindfulle Glesvær nådd sitt mål allerede!

 

Forstyrrende elementer som nystekte vaffler og en lun eplekake ble glatt oversett når jeg rett før start snørte på meg nye sko fra Sportnor! Merket «361°» er kanskje ikke så kjent enda i dette landet, men Sportnor har troen på at mine føtter vil bane vei for dette spennende merket! Kan med hånden på hjertet, og ti tær i skoen, si at skoene var meget gode og anbefales på det varmeste! Gode i oppoverbakke, gode gjennom lyngen og ikke minst meget gode i motvind!

 

P1020267

361° dere, noter det ned på ønskelisten til jul!

 
P1020209

Kafeen på Glesvær fikk en god omsetning på kaker og ikke minst på varm kaffe denne småkalde oktobersøndagen!

 

Men over til de kalde fakta! Bjørn Tore, som dere kanskje skjønte fra teksten over her, suste inn til førsteplass på herresiden og han var etter sigende meget godt fornøyd med tiden som stoppet på 15.49! Jeg løp det jeg klarte på Glesvær, men måtte se meg slått av stortalentet Esther Zierveld. Jeg løp inn på 19.49 og var superfornøyd med å komme under 20-tallet! At det var opplett gjennom hele løpet og halve premieutdelingen var en ekstra bonus denne søndagen.

 

P1020205

En vinner og en «nestenvinner» poserer lykkelig på Glesvær Kai!

 

P1020271

Så godt å nyte en Smartfish etter en slitsom økt på Glesvær! En stor takk til mine sponsorer Smartfish, Torsvik Elektro, Sportnor og ikke minst pappa Audun som igjen stilte med leiebil!