Da jeg er godt over gjennomsnittet glad i fisk, var det enkelt å gå i gang med et lite prøveprosjekt for produktene til Smartfish! Ved hjelp av forskjellige juicebaserte ernæringsdrikker med marine Omega-3 fettsyrer skal jeg enklere, i krevende treningsperioder, kunne restituere fortere, styrke kroppens immunforsvar og ikke minst styrke og forbedre hjernens funksjon og utvikling (vet ikke om jeg har målbar fremgang på det siste punktet der enda men 😀 ).

Om Smartfish ernæringsdrikker :

En viktig ingrediens og råvare i alle Smartfish produkter er marine Omega-3 fettsyrene DHA og EPA. I Smartfish-emulsjonen blir fettsyrene godt oksidasjonsbeskyttet, noe som gjør at oljen er uten lukt og smak og har god holdbarhet. Kilden til DHA og EPA fettsyrene er marin olje, som er et bi-produkt av den norske fiskeindustrien.