Sommeren er som kjent tiden for å ta turen til det store utland på ferie! Også jeg fikk muligheten til å ta en tur over landegrensen, og hva passer da bedre enn å få med seg et 12-timersløp samtidig? Turen denne sommeren gikk til herlige Skövde og på Skövde Ultrafestival! Selv om kropp og hode har gått inn i litt feriemodus, så gjorde gode forhold og ikke minst gode bein 12-timersløpet til en fantastisk opptur (selv om løpet ikke gikk èn eneste meter oppover, men på en 400-meters løpebane)!

 

Resultatene var oppløftende og med 126,5km på 12 timer holdt det til både seier i dameklassen, seier i løpet generellt (2 km mer enn første mann #girlpower!) og ikke minst til verdensrekord for jenter junior!

Dette var en langt større fangst å ta med seg hjem i kofferten enn de planlagte 8 kg med svenskesnop som jeg hadde på handlelappen!

Pressen fant også ut om svensketuren min! Vestnytt hadde en lang artikkel om løpet og også Kondis valgte å skrive noen ord om svensketuren min 🙂

 

rekord-måling

Verdensrekorden blir pinlig nøyaktig målt opp ved hjelp av moderne måleapparater!

 

cecilie-te

Godt fornøyd med seier på Skövde Ultrafestival